MOZILÁTOGATÁSI INFORMÁCIÓK
Tisztelt Vendégünk! A november 18-án megjelent, 633/2021. (XI.18.) Kormányrendelet értelmében a Cinema MOM mozi területén maszk viselése kötelező,
kivéve büfétermék fogyasztása ill. bowlingozás közben, továbbá ill. 6 éven aluli gyermekeknél.
A mozi védettségi igazolvány nélkül is látogatható.

Körhinta - Ingyenes vetítés
Dráma, romantikus

Körhinta
1956

Szereplők Törőcsik Mari, Soós Imre
Rendező Fábri Zoltán
Premier 2021. december 20.
Korhatár Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 30 perc

A Cinema MOM "Magyar klasszikusok" című vetítéssorozatában a hazai mozitörténet kiemelkedő alkotásait tűzzük műsorra. A filmeket digitálisan felújított képpel és hanggal vetítjük, szakmai partnerünk a Nemzeti Filmintézet - Filmarchívum.

JEGYINFORMÁCIÓK
A vetítésekre a belépés díjtalan, helyre szóló regisztrációs jegy online is foglalható a megszokott módon. Belépés a foglalás visszaigazolásával, vagy a pénztárnál váltott helyre szóló regisztrációs jeggyel lehetséges.

Pataki Mari és Bíró Máté a szövetkezeti közös munkák alatt egymásba szeretnek. Az öreg Pataki azonban elhatározza, hogy kilép a szövetkezetből a nagygazda Fekete Sándorral együtt, és házassággal egyesítik a földeket, akár tetszik a lánynak, akár nem. Egy lakodalmi mulatságon Máté botrányt kavarva teszi közhírré vonzalmát Marihoz, aki másnap bejelenti apjának, hogy nem megy feleségül Sándorhoz. Az apa baltával támad lányára, aki világgá indul…
A filmet 1956-ban Cannes-ban Arany Pálmára jelölték. Törőcsik Mari első filmszerepe, mely nem csak a hazai sikert, de a nemzetközi ismertséget is meghozta számára.
A filmet Törőcsik Mari színművésznő tiszteletére sugározza az M5 csatorna, akit Március 15-én Kossuth Nagydíjjal tüntettek ki.A vetítéssorozat az NKA támogatásával valósul meg.

10 főnél nagyon csoportok (pl. iskolai osztályok, klubok, baráti körök) esetében kérjük emailben, regisztrálja a csoportot, az info@cinemamom.hu ügyfélszolgálati emailcímen, megjelölve a csoport pontos létszámát.

Jegyrendelés

Ha szeretnél mozijegyet rendelni, válaszd ki a számodra megfelelő időpontot.

december 20., Hétfő
Premier
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.