MOZILÁTOGATÁSI INFORMÁCIÓK
Tisztelt Vendégünk! A november 18-án megjelent, 633/2021. (XI.18.) Kormányrendelet értelmében a Cinema MOM mozi területén maszk viselése kötelező,
kivéve büfétermék fogyasztása ill. bowlingozás közben, továbbá ill. 6 éven aluli gyermekeknél.
A mozi védettségi igazolvány nélkül is látogatható.

Rocky 4 – Rocky vs. Drago
Akció, sport

2021

Szereplők Sylvester Stallone, Dolph Lundgren
Rendező Sylvester Stallone
Premier 2021. december 2.
Korhatár Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 34 perc

Hazánkban is látható lesz mozivásznon a Rocky 4. sokak által várt, digitálisan felújított és Sylvester Stallone által teljesen újravágott, eddig sosem látott jelenetekkel bővített rendezői változata. A Rocky 4 – Rocky vs. Drago címmel érkező kulfilmet december 2-8. között csak egy hétig és csak egyetlen moziban, a Cinema MOM-ban vetítik.

Rocky Balboa már mindent elért, amit egy bokszoló elérhet Amerikában. Most azonban nem a sikerért, a pénzért, vagy a bajnoki címért száll ringbe, hanem azért, hogy bosszút álljon barátja, Apollo Creed halála miatt. Apollo-t ugyanis – egy általa kezdeményezett – brutális mérkőzésen az óriás szovjet bokszoló, Ivan Drago ökölcsapásai küldték a halálba Az Olasz Csődör kihívja szovjet riválisát, és elhatározza, hogy hazai pályán, a Szovjetunióban küldi majd padlóra Dragót. Mivel tét óriási, lázas felkészülés veszi kezdetét: Dragót a szovjet nagyhatalom legjobb edzői, orvosai modern gépekkel készítik fel a küzdelemre, míg Rocky térdig érő hóban futva, farönköket és sziklákat emelve acélosítja izmait, hogy méltó ellenfele legyen a legyőzhetetlennek tűnő szovjet izomkolosszusnak. A hidegháború utolsó óráiban a szuperhatalmak képviselői a ringben csapnak össze...
Az 1985-ben Sylvester Stallone és Dolph Lundgren főszereplésével bemutatott Rocky 4 óriási siker lett, 300 millió dollárt hozott a kasszáknál, és ezzel az eredménnyel 24 éven keresztül viselhette a legjövedelmezőbb sportfilm címet. A forgatás embert próbáló volt mindkét főszereplőnek, az Ivan Dragót alakító Dolph Lundgren egy alkalommal akkora erővel ütötte meg Stallonét, hogy 260-as vérnyomással, életveszélyes állapotban szállították kórházba. Az ominózus ütés állítólag a végső vágásban is benne maradt.

Idén, a filmbemutató 36. évfordulóján a a Rocky 4-et rendezőként, forgatókönyvíróként és főszereplőként is jegyző Sylvester Stallone teljesen újravágta a filmet. A rendezői változat közel 40 percnyi új, eddig sosem látott jelenettel, köztük az Apollo és Drago közti végzetes küzdelem hosszabb, fájdalmasabb képsoraival bővült. Az új jelenetek mellett számos rész – többek között Pauli robotja – ki lett vágva a filmből, így végül a rendezői változat 94 perces hossza csak néhány perccel több az eredetinél.

Jegyrendelés

Ha szeretnél mozijegyet rendelni, válaszd ki a számodra megfelelő időpontot.

Holnap, Csütörtök
december 11., Szombat
december 12., Vasárnap
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.