PET SHOP BOYS DREAMWORLD: THE GREATEST HITS LIVE AT THE ROYAL ARENA COPENHAGEN
Zene
Koncertfilm

2024

Szereplők Chris Lowe
Rendező David Barnard
Premier 2024. január 31.
Korhatár Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott. (12)
Időtartam 1 óra 55 perc

Neil Tennant énekes és Chris Lowe billentyűs legendás szintipop duója, a Pet Shop Boys első kislemezük, a West End Girls megjelenésének 40. évfordulója alkalmából lenyűgöző audiovizuális koncertet adtak a koppenhágai Royal Aréna színpadán. A látványos színpadi show-val és hipnotikus háttérvetítéssel kísért koncerten teljes nagyzenekari kísérettel adták elő legnépszerűbb dalaikat a teltházas közönségnek.

A 14 db 4K mozikamerával rögzített koncertfilm tökéletesen visszaadja a koncert magával ragadó hangulatát, olyan elmaradhatatlan slágerekkel, mint a West End Girls, a Suburbia, az Opportunities (Let’s Make Lots of Money), a Left to My Own Devices, a Rent, a Domino Dancing, a Love Comes Quickly, az Always on My Mind, a What Have I Done to Deserve This vagy az It's a Sin.

A koncertről készült kétórás mozifilm világszerte csak egy-egy estén látható a nagyvásznon. Rajongóknak kihagyhatatlan! :)

A Pet Shop Boys 4 évtized alatt az Egyesült Királyság legsikeresebb duója lett, több, mint 50 millió eladott lemezzel. A páros 1981-ben állt össze Londonban, a szintipop aranykorában pedig épp a zeneipar egyik, ha nem a legjobb évének tartott 1984-ben robbantak első kiadott dalaikkal, míg teljes albummal 1986-ban debütáltak.

************************

Captured live at Copenhagen’s Royal Arena, Neil Tennant and Chris Lowe put on an exhilarating performance, featuring a lavish stage show, full back-up band and mesmerizing visual backdrops, in front of an exuberant, sold-out audience. With film direction from leading live performance director David Barnard in a 14-camera shoot, this brand new concert film includes all of Pet Shop Boys' greatest hits including West End Girls, Suburbia, Opportunities (Let’s Make Lots of Money), Left to My Own Devices, Rent, Domino Dancing, Love Comes Quickly, Always on My Mind, What Have I Done to Deserve This and It's a Sin.

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.