MOZILÁTOGATÁSI INFORMÁCIÓK
Tisztelt Vendégünk! A november 18-án megjelent, 633/2021. (XI.18.) Kormányrendelet értelmében a Cinema MOM mozi területén maszk viselése kötelező,
kivéve büfétermék fogyasztása ill. bowlingozás közben, továbbá ill. 6 éven aluli gyermekeknél.
A mozi védettségi igazolvány nélkül is látogatható.

Jób lázadása - Ingyenes vetítés
Dráma

Jób lázadása
1983

Szereplők Zenthe Ferenc, Temessy Hédi
Rendező Kabay Barna
Premier 2021. november 29.
Korhatár Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 36 perc

A Cinema MOM "Magyar klasszikusok" című vetítéssorozatában a hazai mozitörténet kiemelkedő alkotásait tűzzük műsorra. A filmeket digitálisan felújított képpel és hanggal vetítjük, szakmai partnerünk a Nemzeti Filmintézet - Filmarchívum.

JEGYINFORMÁCIÓK
A vetítésekre a belépés díjtalan, helyre szóló regisztrációs jegy online is foglalható a megszokott módon. Belépés a foglalás visszaigazolásával, vagy a pénztárnál váltott helyre szóló regisztrációs jeggyel lehetséges.

Jób és felesége, Róza egy Tisza menti faluban él, tehetős parasztgazdaként. Az idősödő zsidó házaspár, miután már hét gyermekét eltemette, a közeli városka árvaházából örökbe fogad egy szőke, keresztény kisfiút. Lackóra szeretnék hagyni majd mindazt, amit hitben, emberségben és anyagi javakban egész életükön át gyűjtöttek, és ő a reménység, aki az eljövendő megváltás fejében kivárhatja a Messiást. 1943-at írunk, és Jób már sejti a szomorú véget. Egy évük van még, hogy mindenre megtanítsák Lackót, ami számukra fontos, és biztosítsák a jövőjét...
Zenthe Ferenc Jób megformálásáért megkapta a Magyar Filmkritikusok Díját, Gyöngyössy Imre és Kabay Barna megrendítő, lírai filmjét pedig Oscar-díjra jelölték, San Remóban nagydíjjal jutalmazták, s Cannesban elnyerte az Ökumenikus Zsűri Díját.

A SOROZAT TOVÁBBI VETÍTÉSEI


December 20. - Körhinta (1956)


A vetítéssorozat az NKA támogatásával valósul meg.


10 főnél nagyon csoportok (pl. iskolai osztályok, klubok, baráti körök) esetében kérjük emailben, regisztrálja a csoportot, az info@cinemamom.hu ügyfélszolgálati emailcímen, megjelölve a csoport pontos létszámát.

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.